vineri, 28 iunie 2013

Set "Summer Sun"Pandantiv realizat cu o floricica de galbenele (Calendula officinalis) conservata intr-o semisfera din rasina incolora pe un fond negru astfel incat munca naturii sa fie evidentiata.

Inchizatoare tip lobster.
*Pandantivul a fost creat ca un set cu cerceii: http://www.breslo.ro/Product/Cercei-Summer-Sun_958515 , insa se poate achizitiona si separat . Arata foarte bine impreuna redand veselia soarelui si libertatea verii.In credinta populara, daca florile de galbenele nu se deschid dimineata, cu certitudine va avea loc o furtuna in ziua respectiva. Datorita acestei senzitivitati, planta este cunoscuta si sub numele de "Floarea Ploilor". Strans legate de vibratia soarelui, galbenelele au fost considerate de-a lungul istoriei un simbol al pasiunii si creativitatii. 


Dimensiuni : 24 mm diametru
60 cm lungime lant.


*PANDANTIVUL ESTE REZERVAT, SE POATE REFACE LA CERERE IN NUMAR LIMITAT INSA NU VA ARATA PERFECT IDENTIC.Cercei realizati cu petale de trandafir portocaliu conservate in rasina incolora pe o baza vintage. Ofera un look casual si vesel potrivit unei zile toride.

Culoarea portocalie a petalelor de trandair semnifica atat entuziasm si bucurie cat si prietenie si dorinta.

Dimensiuni : 18 mm diametru.


Pentru orice fel de intrebari va rog sa postati un comentariu sau sa imi trimiteti un mail. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine