Despre Cerceii Lunatici


In primul rand Cerceii Lunatici nu sunt doar cercei.  Am inceput cu cercei, dar apoi am evoluat si am facut si inele, brose, clame si  pandantive lunatice.

Ce-i aia lunatic?

LUNÁTIC, -Ă I. adj., s. m. f. somnambul. II. adj. 1. sperios, fricos. 2. care are idei și purtări ciudate, bizare. 3. (rar) fantastic, ireal; halucinant. (< fr. lunatique, lat. lunaticus)
Sursa: MDN (2000)

Aha.. si cum adica? 

Pai am inceput sa mestesugasersc in special noaptea, ca un somnambul,  ca atunci am mai mult timp ( desi am ajuns sa lucrez la bijuterii cu zilele pentru anumite ocazii speciale) .  De asemenea, acesoriile create am vrut sa fie cat mai originale, ciudate si bizare. Dar au in acelasi timp o natura duala : gasiti aici bijuterii jucause si copilarose, pictate si colorate dar si accesorii mai elegante, mature care nu pierd insa nota de originalitate si refuzul posesoarei de a capitula in fata unor norme vestimentare anoste.

Asa ca la fel ca luna, cerceii lunatici au doua fete: una luminoasa si jucausa si una mai intunecata. Daca veti naviga printre paginile blogului le veti descoperii :)
Cine face cerceii lunatici?Carmen :D

Adica eu. 

- iubitoare de arta dar licentiata in stiinta mediului 
- cunoscuta si ca " fata care deseneaza"
- care incepe sa topaie entuziasmata cand vede un magazin al fondului plastic 
- careia ii place sa experimenteze cat mai multe tehnici si materiale de creare a bijuteriilor
- care adora sa se plimbe prin oras, tara sau lume ( dati-mi un bilet de tren/ avion si a doua zi am plecat! )
- care se inspira adeseoari din natura sau carti
- bookaholica ( hmm.. adica din aia care mai citeste din cand in cand... si nu mai are loc de carti prin casa)si ajutorul meu de incredere, my own Robin ( i'm batman in this comparison :)) Oli 
Adica sora-mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine